• Home
  • /
  • Netti
  • /
  • Pelaa nämä pelit Nintendo Switchillä

Pelaa nämä pelit Nintendo Switchillä

Nintendo Switch pelit

Nintendo Switch on alunperin maaliskuussa 2017 julkaistu pelikonsoli. Se on yksi suosituimmista pelifanien käyttämistä konsoleista. Nintendo Switch eroaa muista konsoleista sillä, että sitä pystyy käyttämään missä tahansa. Sillä voi siis pelata sekä kotona että vaikkapa kesämökillä. Tällainen paikkariippumaton pelaaminen onnistuu nykyään muutenkin mm. älypuhelimilla, joilla pääsee pelaamaan esimerkiksi verovapaat.org -sivuston esittelemillä turvallisilla pelisivustoilla.

Heille, jotka haluavat kokeilla tätä omanlaistaan pelikonsolia, kannattaa suositella kokeiltavaksi tiettyjä pelejä. Toki jokaisella on oma makunsa, mutta tältä sivulta löydät suosituksia joka makuun. Ainakin näitä pelejä kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos haluat tietää, millainen elämys on pelata juuri Nintendo Switchillä. Alla näet monenlaisia pelejä niin tasohyppely- taistelu- kuin simulaatiopelienkin ystäville. Toki näidenkin lisäksi saatavilla on runsaasti muitakin pelejä.

Myydyimpiä pelejä

Mikä olisikaan paras mittari kertomaan, mitkä pelit ovat ehdottomasti parhaimmistoa? Tietysti se, mikä myy. Parhaimmat pelit menevät parhaiten kaupaksi ja erityisen hyvin menestyviä pelejä ostetaan myös vuosienkin jälkeen. Seuraavat pelit kuuluvat eniten myytyihin Nintendo Switch -peleihin ja niitä kannattaa kokeilla, jos haluat tietää, mistä puhutaan.

Nintendo Switchin kaikkien aikojen myydyin peli on Mario Kart 8 Deluxe. Mutta koska se on peleistä myydyin, on todennäköistä, että lukijamme olisivat jo kokeilleet kyseistä peliä. Jos et ole vielä kokeillut sitä, kannattaa ehkä kokeilla. Tämä nopeatempoinen peli tarjoaa useita erilaisia kilparatoja, joissa ajat. Voit pelata peliä joko yksin tai muiden pelaajien kanssa joko verkossa tai paikallisesti.

Peli, joka jatkuvasti listataan mukaan parhaisiin Nintendo Switch -peleihin, on Animal Crossing: New Horizons. Kyseessä on simulaatiopeli, jossa ideana on luoda oma paratiisi autiolle saarelle. Omaa saarta pääsee siis kehittämään ja sinne voi rakentaa rakennuksia, istuttaa puita ja muuta, jotka vaikuttavat asuinmukavuteen.

Super Smash Bros. Ultimate on suosittu taistelupeli, jossa kilpaillaan muita pelaajia vastaan. Pelissä pääsee valitsemaan yli 70 hahmon joukosta. Hahmot ovat tuttuja peleistä. Esimerkkeinä Donkey Kong, Mario, Sonic ja Solid Snake. pelissä on sekä yksin- että moninpelimahdollisuus.

Splatoon 2 on värikäs ammuntapeli, joka sopii monenlaisille pelaajille. Moni saattaakin muistaa alkuperäisen Splatoon-pelin, johon tämä on jatko-osa. Pelissä pääsee sekä tiimityöskentelemään että käyttämään omaa luovuutta.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild on yksi Nintendo Switchin legendaarisimmista peleistä. Pelissä seikkaillaan maagisessa Hyrulessa, josta löytyy runsaasti tutkittavaa.

Kun aloitat pelaamisen Switchillä

Kun olet ostanut Nintendo Switchin ja haluat päästä pelaamisen pariin mahdollisimman pian, voit kokeilla esimerkiksi seuraavia pelejä. Näitä pelejä kokeilemalla et mitä todennäköisimmin tule pettymään. Seuraavat pelit tarjoavat hauskoja pelihetkiä kaikenlaisille pelaajille.

Ovatko simulaatiopelit juttusi? Jos ovat ja maatilan hoitaminen kiinnostaa, voisi Stardew Valley olla hyvä peli kokeiltavaksi.  Pelissä perit vanhan maatilan. jota alat kunnostamaan. Maatilalle voit hankkia eläimiä ja viljellä kasveja, aivan kuten oikeallakin maatilalla. Pelissä on mukana myös yhteisöllisyyttä, sillä siinä pääsee myös muodostaman suhteita erilaisten hahmojen kanssa.

Celeste on tasohyppelyn ystäville sopiva peli. Peli ei ehkä kuitenkaan sovi perheen pienimmille sen haastavuudestaan johtuen. Pelissä on tarkoituksena päästä eteenpäin eri tasoilla, joissa törmäät haastaviin esteisiin ja ratkottaviin pulmiin. Pelissä tarvitaan taitoa.

Luigi’s Mansion 3 -pelissä seikkailee kaikille tuttu Luigi. Kyseinen peli on eksklusiivinen Nintendo Switch -peli, joka tarkoittaa, että peliä ei ole saatavilla muille alustoille. Pelissä pääset tutkimaan hotellia, joka osoittautuukin kummitustaloksi. Niinpä alkaa jännittävä seikkailu, jossa ratkaistaan arvoituksia ja mm. imetään kummituksia. Peliä on mahdollista pelata myös kaverin kanssa.

Nintendo Switchillä pelejä eri yhtiöiltä

Nintendo Switchille, kuten muillekin alustoille, kehitetään pelejä runsaasti ja niitä saadaankin valikoimiin eri yhtiöiltä. Muunmuassa Electronic Arts (EA), Ubisoft, Activision, Sega, Bandai Namco ja Square Enix ovat suosituimpien ja parhaiden pelien taustalla.

Myös Nintendo itse on julkaissut Switchille pelejä. Näistä mm. tälläkin sivulla mainitut Animal Crossing: New Horizons ja The Legend of Zelda: Breath of the Wild ovat Nintendon itsensä käsialaa. Pelejä saadaan sekä ulkopuolelta että itse Nintendon kehittämänä.

Pelejä kehittelevät pelivalmistajat tuntevat yleensä hyvin vallitsevat trendit ja siksi niiden uudet pelit kerta toisensa jälkeen menestyvät.